• Lappuse 1 no 1
  • 1
Čau no dep
Yogmen
Datums: Pirmdiena, 29.07.2013, 15:30 | Ziņojums # 1
Ieraksti: 2
Reģistrācija: 29.07.2013
Reputācija: 0
Apbalvojumi: 0
Statuss:
Heyhuehey!

Mani sauc Tomass , esmu 13 gadus jauns, 1,75 garsh. ^^ Man ir brūni mati, acis, dzīvoju Rīgā, Trīsciemā, Jūs iespējams nezinat, kur tas ir, tas ir netālu no Jaunciema, tā pat knapi skaitās Rīga. :< Kā jau to dara daudzi cilvēki, es nodarbojos ar sportu, visvairāk pievērshos florbolam, ar kuru nodarbojos jau 4 gadus, pashlaik spēlēju Rīgas Rakjetēs u-14. Vasarā biezhi braucu uz jūru, ja ir patīkams laiks, braukāju ar riteni, eju laukā ar draugiem, tāpēc pie datora esmu tikai no rīta, vai vakarā, bet , ja ir drūms laiks, tad arī pa dienu esmu pie pc. Aptuveni par sevi esmu pastāstījis, vērsīshospie cs. Ā, un atvainojos, ka nav mīkstinājuma zīmes. :[

CS spēlēju nepilnus 2 gadus, bet skills ir diezgan liels, jo irms dazhiem mēneshiem sāku daudz drotot csdm'ā, un csdm+hs serveros, līdz ar to precizitāte uzlabojās, taktiku uzlaboju spēlējot lv, lt PUB, DD2 serveros. CW spēlēju pusgadu, varbūt vairāk, esmu bijis daudz klanos, bet tikai kādi 3/4 ir bijushi nopietni, tas ir biezhi ir notikushi cw, un bija piedomāts par taktiku +/-. Tagad cs niks ir "dependMORe-'' vai "bRRADLEY.-" , bet agrāk bija ''Varde, khe'' vai ''PainN- #5'' .

Tas arī viss, sasveicināshanās nav diezko gara, bet , ja būtu gara, tad lielākai daljai no jums būtu slinkums lasīt. :/
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

TSF Clan 2013

Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz