• Lappuse 1 no 1
  • 1
LizZza saka yo.
LizZza
Datums: Piektdiena, 05.07.2013, 15:58 | Ziņojums # 1
Ieraksti: 4
Reģistrācija: 05.07.2013
Reputācija: 0
Apbalvojumi: 0
Statuss:
Sakarā ar to, ka Te esmu jauniņā, nolēmu uzrakstīt nelielu sasveicināšanos, lai arī Jūs uzzinātu kaut ko par mistisko geimeri Lizu .
Sveiki! Mani sauc Elīza Jaunsudrabiņa un man ir 16 gadu (06.07.97)
Dzīvoju es diezgan pazīstamā pilsētā Londonā, jā, atrodos Anglijā.
Londona manās acīs ir ļoti skaista pilsētiņa, Big Ben, parki un visādas lietiņas.
Umm, man visādus jautājumus uzdodat skypā (skygirl883), vai arī tepat foruma vēstulēs ;*).
Par noob uzzināju no drauga, kurš ieteica kā ļoti labu un aktīvu serveri.
Šeit šauju jau kādu nedēļu.
Brīvajā laikā, kad apnīk cs, vai mc serveru kodēšana, eju pastaigāties ar draudzenēm Londonas sirdī - Centrā. Šeit ir tik skaisti.. To nevar izteikt vārdos..
Londonā vienmēr būs ko darīt, jo garlaicību šeit nepazīst .
Ļoti bieži sēžu pie pc, kā tāda nūģe, bet mani tomēr aizrauj tādas zēnu spēlītes kā mc, cs, dota 2, call of duty. Īsti nezinu kādēļ tā .
@CS. jūs mani atpazīsit ar niku 'My Name Iz LiZzZa :P', vai 'jumpduckfuckup'.
Cs spēlēju jau 7 gadus, ļoti daudz.. Sākas tas 4 klasē, kad es redzēju kā brālis spēlē šo spēli, viņš mani ir apmācijis, samācijis visādas taktikas, bet nu, pati jau ar kaut ko cenšos darīt.
@Mc mani atkost nevar, jo nikus mainu ļoti bieži. Aizraujos ar mc serveru veidošanu, pasūtijumu ir ļoti daudz, bet laika ir maz. Tas ir arī man kā tāds mazs bizness, esmu jau savā suncore kontā nopelnijusi 40ls, +30ls ir pataisno uz banku. Serverus kodēju jau pusotru gadu, pašu mc spēlēju divus gadus. Man uz datora stāv jau sakodēts serveris priekš nooba, kuru, kad Kaspars apstiprinās skyp un kad mums būs brīvs brīdis, droši vien tiks uzlikts (cerams.)

Esmu aktīva arī plug.dj saitā, kur esmu Managere We Are Producers istabā, Bouncere Beast Music istabā, kā arī Featured DJ DUPSTEP 4 FUN roomā.
Tur slēpjos ar niku jumpduckfuckup.
Pārsvarā man ir 2 playlisti, viens, kurā ir tikai dubstep gabali, otrs, kurā ir mixoti dziesmu veidi.

Esmu arī filmu fane, patīk komēdijas, romantiskas filmas un protams ŠAUSMENĒĒS .
Mīļākā filma ir titāniks lol ;d. Tā no romantikas,
komēdijas - How High, Friday,
šausmenes - End of the road / klasiskie zāģu gabali / Hill's hawe eyes / Vilkate utml.

Vēl nedaudz par dziesmām..
Dienu bez mūzikas es nespēju iedomāties, tā ir lieta ar ko sāku un beidzu savu dienu. Pagaidām mīļākā dziedātāja ir Ellie Goulding, viņai ir Dieva dota balss, ļoti patīkami klausīties.

Seriālus neskatos, zinu tikai latviešu ziepju operu "Ugunsgrēks", par kuru man ir 2 vārdi.
Jobans sviests (atvainojos )

Manas bildes:
http://www.bildites....bszzqjiiknc.jpg
http://www.bildites....wssdeh2pq72.jpg

Nu ko, paldies ka lasijāt, tiekamies serverī!

Ziņu labojis LizZza - Piektdiena, 05.07.2013, 16:16
emcix
Datums: Piektdiena, 05.07.2013, 16:15 | Ziņojums # 2
Ieraksti: 8
Reģistrācija: 30.01.2013
Statuss:
Nu jā, tu kopēji to pašu, ko rakstīji noob.lv, bet varēji vismaz izņemt to tekstu "The M ir the best :**". biggrin Sveika!
Krish
Datums: Piektdiena, 05.07.2013, 16:15 | Ziņojums # 3
Ieraksti: 158
Reģistrācija: 28.01.2013
Apbalvojumi: 2
Statuss:
Quote (emcix)
Nu jā, tu kopēji to pašu, ko rakstīji noob.lv, bet varēji vismaz izņemt to tekstu "The M ir the best :**". Sveika!

:DD
LizZza
Datums: Piektdiena, 05.07.2013, 16:17 | Ziņojums # 4
Ieraksti: 4
Reģistrācija: 05.07.2013
Statuss:
Izneemu ;D
Xhiroz
Datums: Trešdiena, 11.09.2013, 21:58 | Ziņojums # 5
Galvenais